torstai 19. heinäkuuta 2018

Tomaatti-mozzarella-bruschetta

Alkupalaksi tai muuten vaan naposteltavaksi. :)

Ainekset


ciabatta leipä
oliiviöljyä
valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria
puhvelimozzarellaa
3 isoa tomaattia
tuoretta basilikaa
balsamiviinietikkaa

Leikkaa leipä siivuiksi ja voitele oliiviöljyllä. Paahda 225 asteisessa uunissa muutama minuutti kunnes pinta on saanut vähän väriä. Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero leipien päälle,

Kalttaa ja kuori tomaatit. Koverra sisus pois ja pilko tomaatit pieniksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa mozzarella siivuiksi ja laita leipäpalojen päälle. Kasaa tomaatit juuston päälle. Koristele tuoreilla hienonnetuilla basilikan lehdillä ja mausta oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti