Innostuin pitkästä aikaa kokkaamaan kasvisruokaa, joka sopii myös vegaanille. Reseptin mukaan tulee neljä annosta, mutta omasta mielestä tuli melkein tuplat.
Ainekset
2 punasipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl (keltaista) currya
1-2 chiliä
Öljyä paistamiseen
4 dl kookosmaitoa
400 g tomaattimurskaa
2 tölkkiä kikherneitä
0,5 dl maapähkinävoita
2 banaania
Tilkka soijakastiketta
Lisäksi keitettyä riisiä, chiliä, limetti ja 1-2 dl hienonnettuja maapähkinöitä.
Hienonna sipulit ja chili ja kuullota padassa yhdessä curryn kanssa. Lisää kookosmaito, tomaattimurska, kikherneet ja maapähkinävoi ja kiehauta. Keitä muutaman minuutin ajan ilman kantta. Viipaloi banaanit ja kääntele ne pataan. Mausta oman maun mukaan soijakastikkeella. Tarjoile hienonnettujen maapähkinöiden, chilin ja limettilohkojen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti