Ainekset
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 porkkanaa
1 tl raastettua inkivääriä
3 tl garam masala mausteseosta (suolaton)
1 rkl öljyä
1 kasvisliemikuutio
1 tölkki tomaattimurskaa
2 tölkkiä erilaisia papuja (n 600 g), esim. mustapapu,
kidneypapu, kikherne
2 dl ranskankermaa
1 mozzarellapallo
cashewpähkinöitä
Kuori ja silppua sipulit ja inkivääri. Kuori ja raasta
porkkanat karkeaksi. Kuullota keskilämmöllä pannulla yhdessä mausteseoksen
kanssa. Lisää kasvisliemikuutio, tomaattimurska ja ranskankerma. Anna kiehua kannen
alla keskilämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Kuutioi mozzarella
ja lisää joukkoon. Tarjoile riisin, bulgurin tai kvinoan kanssa. Koristele
cashewpähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti