perjantai 11. elokuuta 2017

Tikka masala pavuista

Ainekset


1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 porkkanaa
1 tl raastettua inkivääriä
3 tl garam masala mausteseosta (suolaton)
1 rkl öljyä
1 kasvisliemikuutio
1 tölkki tomaattimurskaa
2 tölkkiä erilaisia papuja (n 600 g), esim. mustapapu, kidneypapu, kikherne
2 dl ranskankermaa
1 mozzarellapallo
cashewpähkinöitä

Kuori ja silppua sipulit ja inkivääri. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Kuullota keskilämmöllä pannulla yhdessä mausteseoksen kanssa. Lisää kasvisliemikuutio, tomaattimurska ja ranskankerma. Anna kiehua kannen alla keskilämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Kuutioi mozzarella ja lisää joukkoon. Tarjoile riisin, bulgurin tai kvinoan kanssa. Koristele cashewpähkinöillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti